Cég keresés

Giorgio Event - Esküvőszervezés, Rendezvényszervezés, Ceremóniamester

   
Cégnév Giorgio Event - Esküvőszervezés, Rendezvényszervezés, Ceremóniamester
Székhely 9024 Győr Pásztor Út 12/a
Levelezésinév Giorgio Event - Esküvőszervezés, Rendezvényszervezés, Ceremóniamester
Levelezésicím 9024 Győr Pásztor Út 12/a
Telefon +36 20 429 3261
Üzleti ajánlat Ha bármilyen kérdésetek lenne, személyes találkozót szeretnétek kérni, az alábbi űrlap segítségével közvetlenül írhattok nekünk - de természetesen telefonon is állunk szíves rendelkezésetekre: Horváth Roland +36 20 429 3261.
Kulcsszavak Családi- és céges rendezvények * Osztálytalálkozók * Születésnapok * Házassági évfordulók * Céges rendezvények * Divatbemutatók
Céginfo Tudjuk, hogy egy tökéletes esküvő és lakodalom a kifinomult részletek egységén múlik - csak így válhat a "Nagy Nap" életetek egyik legszebb emlékévé. Tapasztalataink és partnereink révén teljes körű és magas minőségű szolgáltatásokkal állunk rendelkezésetekre, akár az eljegyzéstől a nászútig. A legújabb amerikai őrület már hazánkban is! Az igazán merész pároknak... Lényege, hogy az esküvő után a megvásárolt ruhát nem teszik be a szekrénybe vagy fel a padlásra, hanem még egy utolsó fotózás keretében tönkreteszik azt. Az ara ötletesen, vidáman és mulatságosan mutatja ki elkötelezettségét szerelmének. Hiszen lehet a ruha vizes, koszos, sáros, a lényeg, hogy tedd tönkre! Mert már úgysem kell többé! Így igazán kreatív fotók készülhetnek, kinek-kinek a vérmérséklete szerint: létezik romantikus, tengerbe merülős, szökőkút alatt kézen fogva állós verziója ezeknek a fotóknak, de egészen durva, saras, borongós, misztikus képek is születhetnek.
Weboldalwww.giorgioevent.hu
E-mailinfo@giorgioevent.hu

Képek